Et blødgøringsanlæg kan give dig kalkfrit vand i hjemmet


Er du træt af kalkpletter på fliser i badeværelset, kalkkager på vandhanerne og kalkbelægninger i hårde hvidevarer? Så burde du overveje et blødgøringsanlæg.
Et blødgøringsanlæg hjælper dig med at bekæmpe kalken så du får helt kalkfrit drikkevand og brugsvand.

Fordele ved at have kalkfrit vand

Ved at have ”blødt” vand kan du spare masser af tid og energi på rengøringen, da kalkniveauet i vandet vil være på et minimum. Derfor kan rengøringen nemt klares uden skrappe rengøringsmidler og skuresvamp. Du undgår også tilkalkede maskiner som i sidste ende fører til dyre udgifter i forbindelse med vedligeholdelse, reparationer eller udskiftninger.
Derudover vil du også kunne mærke en tydelig forskel på huden og tøjet. Huden bliver blødere da du slipper for kalken som lægger sig som en hinde på huden. Vasketøjet bliver også blødere, da det normalt er kalken som gør tøjet stift efter vask. Dermed behøver du heller ikke skyllemiddel længere og du skåner både din krop og miljøet for en masse kemikalier.

Installering af blødgøringsanlæg

Det skal installeres lige ved siden af vandmåleren og med et BWT installationssæt får du de dele der er nødvendige til montering af BWT blødgøringsanlæg. Et blødgøringsanlæg skal dog installeres af en autoriseret VVS’er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *