Gulvafløb

Hvorfor gulvafløb?

Hvis du står og er i gang med at bygge et badeværelse eller dit nuværende gulvafløb er blevet slidt op, kan du med fordel få installeret et afløb af flere årsager. For det første er badeværelset det sted, hvor gulvoverfladen bliver udsat for mest vand. Et ordentligt afløb skal sikre dig, at dit vand forlader dit baderum og sikre dig, at du ikke får fugt og svampe skader på sigt. Du kan i dag montere dit gulvafløb i forskellige afskygninger og afløb, som er 100 procent tilpasset de steder afløbet skal installeres. Husk dog altid at montere gulvafløbet der, hvor du kan tilkoble det til et afløbssystem.

Hvilke former for gulvafløb findes der?

Gulvafløbet er ikke bare en firkantet rist mere for danskerne, men den er blevet en del af vores design. Vores efterspørgsel efter kvalitets design har gjort, at producenterne har designet gulvafløb i forskellige former: Du kan i din brusekabine montere et lineafløb, som går langs i et af kabinehjørnerne, du kan anskaffe et hjørneafløb, som fra et af kabinens hjørne går lidt ind mod midten og samler vandet op.
Har du ingen interesse i designet, men bare ønsker, at dit badeværelse ikke sejler i vand, kan en almindelig afløbsrist anvendes. I dag er ristene produceret til at kunne installeres på blandt andet beton- og normalt gulv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *