Installation af vandlås på en håndvask

Installation af vandlås på en håndvask

Når du skal klare en installation af vandlås på en håndvask er der tre trin som du skal klare.

 

At montere en vandlås på en håndvask burde ikke være det der slår dig ud, og du kan komme til at spare mange penge hvis du gør det selv fremfor en håndværker. Det kan også være at du i stedet er blevet inspireret af TV’et: Hvorfor skal de gøre det hele selv når jeg ikke skal?

 

Det som du skal bruge inden du begynder – af værktøj – er blot et målebånd så du har mulighed for at aflæse hvor stor afstand der skal være mellem væg og pungvandlås.

 

Derudover skal du bruge en nedstryger, som ikke er den dyreste, hvis du ikke har sådan en i din værktøjskasse.

 

Inden du begynder at montere skal du også vælge hvad det er for en vandlås som du gerne vil gøre brug af. Husk altid at køb et design der passer ind til resten af rummet, om det er i køkkenet eller badeværelset eller et helt tredje.

Følg tre trin for at klare en installation af vandlås på en håndvask

Det første trin du skal klare er montering af en pungvandlås. En pungvandlås kan også fås forkronet hvilket mange finder bedst når de skal i gang med at montere vandlåsen. Den er mere fleksibel nemlig.

 

Når du har monteret din pungvandlås fast skal du måle afstanden på væggen til din pungvandlås.

 

Husk at skriv tallene ned på et stykke papir, hvis du nu skulle glemme det.

 

Når du har dine mål ved du hvor langt et afgangsrør du skal gøre brug af. Derefter sætter du dit afgangsrør fast sammen med din pungvandlås og så burde din installation gerne være blevet ordnet.

 

Virker det ikke helt for dig og du ved ikke selv hvad det er for en fejl du har begået, så kan du gå ned i forskellige butikker der sælger gør det selv udstyr. Oftest vil de meget gerne hjælpe dig med at komme videre hvis du går i stå.

 

Det er også blevet populært at du betaler for at ringe til en virksomhed hvorefter de så yder dig rådgivning indtil du har forstået et hele 100% og er blevet færdigt. Prisen her ligger dog ofte pr. minut.

vil du se mere til installation af vandlås på en håndvask klik hervandlås

At gøre det selv er kommet for at blive. Er du den næste der skal gøre det selv?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *