Grunde til at vælge et væghængt toilet

Har du brug for at udskifte dit toilet og ved du ikke hvad du skal vælge? Det mest klassiske valg er et gulvstående toilet, da de fleste badeværelser i forvejen har et, hvilket gør monteringen nem og billig. Dog kan der alligevel være mange fordele ved at investere i et væghængt toilet fremfor et gulvstående. Ikke nok med at det er pladsbesparende, så er det også mere rengøringsvenligt.

Fordelene ved et væghængt toilet

Rengøringen bliver nemmere

Først og fremmest er det nemmere at holde rent fordi vandrør, afløb og cisterne er placeret inde i væggen. Dermed er der færre steder hvor snavs og skidt kan gemme sig. Derudover kan du nemt komme til på gulvet under toilettet, hvilket gør rengøringen lettere.

Stilren og elegant stil på badeværelset

Væghængte toiletter er blevet meget populære med tiden. Udover at de gør badeværelset lækkert at se på, så er de også pladsbesparende og får badeværelset til at virke større.

Monteringen er nem

Selvom du skal skifte fra et gulvstående toilet til en væghængt model, så behøver det ikke at være den helt store ombygning. En håndværker kan hjælpe dig med at finde den bedste og nemmeste løsning til lige netop dit badeværelse.

Betjeningspanel som passer bedst til din personlige stil

Der findes efterhånden mange forskellige betjeningspaneler. Eftersom at det er den eneste del af indbygningscisternen som man kan se, er det vigtigt at vælge en som passer bedst til din personlig stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *