Nyt badeværelse – hvordan skal det se ud

Nyt badeværelse – hvordan skal det se ud?

Når du skal have et nyt badeværelse er der mange spørgsmål der skal blive stillet. For at kunne få svar på det hele skal du sætte dig ned med et stykke papir, og en blyant som du kan bruge til at notere dine tanker og følelser ned med.

 

Det første du skal have skrevet ned, er hvor meget skal der fjernes? Vi tager udgangspunkt i at det hele skal væk, toilettet, bruseren, håndvasken og lignende.

 

Når du nu skal til at finde inspiration til et nyt køkken skal du gøre dig nogle overvejelser. Hvordan skal din brusekabine se ud? Skal der være badekar med forhæng, eller skal det være et ståbad hvor du har glas for, sådan at intet vand kan komme ud?

 

Derudover skal du tænke på hvordan dit toilet skal være. Når du alligevel er i gang med a lave det hele om, kan du jo snildt overveje hvorvidt du skal have et soft close toilet, eller om du vil have et toilet som ofte bliver brugt i udlandet.

 

Det sværeste som du skal finde til dit badeværelse er ofte fliserne, da du gerne vil have at de matcher til resten af dit hus. Mange tror at ens badeværelse skal være en helt ny oplevelse at træde ind i, hvilket ikke er på mode. Folk forventer at badeværelset er dejligt afslappende og ikke noget nyt, som det skal være med andre rum.

IKEA kan give dig et nyt badeværelse

Når du skal i gang med at finde steder hvor du kan købe et nyt badeværelse er et godt sted altid at starte i den store butik, IKEA. IKEA har mange års erfarng på dette område og ved stort set altid hvad det er du har brug for som kunde.

 

Derudover kan du, hvis du handler stort ind, også være heldig at den medarbejder som du snakker med tilbyder dig noget rabat der gør det muligt for dig at købe endnu mere for samme beløb.

 

IKEA kan også hjælpe dig med at give dig en helt ny idé til dit badeværelse, hvor du blandt andet kan få forslag hvis du i forvejen har en bolig som er indrettet efter et bestemt design, såsom dansk, tysk eller noget helt tredje.

 

Hvis du er modig og god til at snakke dig ud af situationer kan du jo prøve at forhandle med IKEA om prisen – og hvis de ikke er villige til dette vil gå over til en af de andre forhandlere som sælger det samme slags materialer.

vil du læse mere om at skabe dit nye badeværelse læs herbadeværelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *