Solfilm til badeværelser

Solfilm giver bedre temperatur i badeværelset

Du kender det sikkert!

Solen bager ind gennem ruden hele dagen, og lokalet bliver ulideligt varmt.

Men der er heldigvis en sikker løsning på problemet. Solfilm, eller folie som det også kaldes, kan simpelthen begrænse den varme, som kommer ind. Faktisk bliver helt op til 85 % af solenergien blokeret af solfilmen. Det er en forskel der kan mærkes, og som giver øget velvære, og en større følelse af at være veltilpas.

Et rum, som virkelig kan blive varmt, er dit badeværelse. Efter et varmt bad er rummet kommet op på en god temperatur, og hvis solen yderligere har sendt sine stråler igennem et stort vindue, kan der blive som i en sauna – også selvom glasset er matteret.

Med et tyndt lag solfilm på ruden, er du helt ude over det problem. Folien monteres nemt og hurtigt på ruden, som en selvklæbende folie. Du behøver ikke bekymre dig over, om solfilmen bliver slidt eller mat. Det er et stærkt materiale, og ønsker du en dag at udskifte folien, kan du til hver en tid afmontere den igen. Eller for den sags skyld skifte til en anden farve folie, hvis du vælger at bruge folien, som en del af indretningen i dit badeværelse.

Men du tænker sikkert, hvor du kan finde gode og dygtige udbydere af solfilm. Et firma, som er eksperter på området er helt afgjort Solfilmgruppen – læs mere om deres udvalg af solfilm

Et andet firma, som ligeledes har specialiseret sig i solfilm er Prodesign. Læs også meget mere, om deres store udvalg af solfilm.

 

Solfilm er et effektivt materiale

Det er nemt at montere din solfilm. Du starter med at rengøre vinduerne til badeværelset grundigt. Herefter skal du gøre vinduet vådt med sæbevand. Når vinduet er klar, skærer du forsigtigt folien til, med en meget skarp hobbykniv. Herefter påfører du folien, og glatter ud med en spatel, så folien bliver helt glat og uden folder.

Det er let at gøre, og solfilmen kan nemt tilpasses, således at vinduet sagtens kan åbnes, mens der er solfilm på.

Når først du har monteret solfilmen, kan du glæde dig over, at solfilm har en lang levetid på helt op til 10 år. Det er således et stykke arbejde, du stort set ikke behøver at gentage, når det først er på plads.

Med folien på plads, kan du også glæde dig over, at solen ikke får lov at blege dine vægge, hvis du har malet dem.

Folien holder solen ude, og set udefra giver folien en effekt af et spejl, når man ser mod badeværelsesruden udefra. Det gør selvfølgelig, at man ikke kan se ind. Husk dog at være opmærksom på, at folien giver en omvendt effekt, når det er mørkt og I har tændt lyset i badeværelset. Om aftenen kan man derfor se ind i badeværelset. Af den grund er det en god ide evt. at have persienner ruller ned for vinduerne om aftenen.

Endelig er det værd at bemærke, at solfilm er meget rengøringsvenligt, og nemt at pudse. Dine vinduer kan derfor se flotte ud år efter år.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *