Ventilationsanlæg – gør det selv

Ventilationsanlæg – gør det selv

Håndværkere kan være dyre, hvilket har ledt folk til at mange gerne vil gøre det selv. Ved at gøre det selv efterfølgende vil du kunne spare mange penge – samtidig med at du slipper for risikoen ved at få udført sort arbejde på dit hus.

 

Folk kan også være blevet inspireret til at skulle klare det hele ved forskellige TV programmere som er meget populære for tiden.

 

En af de ting som folk gerne vil ordne selv er ventilationsanlæg – og faktisk er det ikke det sværeste at anlægge hvis blot du har tålmodigheden, udstyret, materialerne og gå-på-mod.

 

Mange virksomheder har også opdaget at folk gerne vil gøre det selv, hvilket har fået dem til at ansætte rådgivere der kan hjælpe dig – enten personligt hvis du går ned i en butik – eller ved at ringe til dem.

Hvad skal du gøre for at du kan anlægge et ventilationsanlæg selv?

Når du skal købe et ventilationsanlæg skal du først og fremmest finde det rigtige sted som også tilbyder hjælp i løbet af forløbet. På denne måde vil du aldrig blive overladt til dig selv, eller risikere ikke at kunne komme videre hvis du går i stå.

 

Ja, nogle foretager endda en efterkontrol hvor de tjekker om det hele er sat op rigtigt. Hvis ikke påpeger de fejlene og så er det op til dig at lave det om igen. Dette vil de blive ved med indtil den er 100% funktionel.

 

Du skal finde en plantegning af huset frem, hvorefter nogle firmaer sender en dimensionering af et anlæg hvor du får af vide hvor de forskellige materialer af anlægget skal sidde og stå. Har man så spørgsmål til denne tegning vil man blot kunne ringe ind.

 

Det du får med i et ventilationsanlæg er typisk 9 indblæsning og udsugningsarmaturer, 2 riste til henholdsvis indtag og afkast i din gavl

 

Derudover får du også en lyddæmper med, som udover at dæmpe på lyden, også formindsker vibrationerne.

 

Der vil også følge en vandløs med som er 6 meter slange til dit kondensafløb, sammen med 10 meter kabal som du kan bruge til at styre CTS 602.

du kan læse mere om ventalitionsanlæg og gør det selv herventilationsanlæg

Prisen for ovenstående kan variere meget alt efter hvilket firma du vælger. Derudover skal du også tænke på hvilke ekstragoder du får med for den ekstra pris: Er det noget du kan undvære?

Markedsprisen er omkring 30-36000.- danske kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *