Soft close toiletsæde

Soft close toiletsæde

Med et soft close toiletsæde slipper du for at skulle høre på ubehagelige brag der kan komme når toiletbrættet pludselig falder ned.

 

Soft close fungere nemlig sådan, at sædet ikke ryger ned med et brag, men langsomt glider ned uden at larme og genere andre i huset.toiletsæde

 

Et softclose toiletsæde larmer ikke

 

Det der forhindre et soft close toiletsæde i at larme er, at der er kommet en funktion ind i den lukkemekanisme som toiletsædet bruger. Brættet kan derfor ikke smækkes, men derimod gå lige så stille ned indtil det er lukket.

 

De fleste soft close toiletsæder har denne funktion til både låget og sædet. Undersøg dette, hvis du har brug for det til dem begge.

 

Et soft close toiletsæde kan fås i stort set alle slags design, så du er sikker på, at selv dit toiletsæde ser ud på nøjagtig den måde som du gerne vil have. Samtidig kan de fås i en varieret kvalitet, alt efter hvad ens budget er. Priserne starter ved ca. 100 kr for de billigste modeller, men så er de fleste af beslagene også lavet af billig plastic.

 

Har du brug for hjælp til at vælge hvad det er for et toiletsæde som du skal vælge, kan du uden problemer få hjælp hos din lokale forhandler, eller ved at skrive til de forskellige webshops som findes ude på markedet.

Du kan ofte finde gode tilbud på soft close toiletsæder i byggemarkederne, da det er en varegruppe, som der ofte køres kampagner på. Som en alternativ løsning kan du lave et prischeck på nettet. Der findes mange grossistfirmaer på nettet, der sælger produkter indenfor vvs branchen og du kan eventuelt prøve at lave en søgning på priceruner.dk for at finde frem til den billigste onlineforhandler.

 

Et soft close toiletsæde kan spare dig for irriterende uheld

Hvis du vælger at anskaffe dig et soft close toiletsæde kan det hjælpe dig med at slippe for et ødelagt toiletbræt som måske ikke kan bruges igen – og det er måske ikke det heldigste hvis man skal på WC.

 

Prisen på et soft close toiletsæde kan variere meget alt efter hvor du køber det. Ja, faktisk kan prisforskellen komme til at ligge på op til 2000, alt efter hvad det er for et toiletsæde og hvilke funktioner som du har brug for.

 

Samtidig er det også en rigtig god funktion at have hvis du holder fester, da i konstant slipper for at høre brættet gå op og ned, når i bruger en soft close toiletsæde.

 

vil du læse mere til hvordan man montere et soft close toiletsæde så se videoen her:

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *