Smarthome radiatortermostater sætter nye standarder

Smarthomes er det sidste nye skrig inden for vvs. 

Den teknologiske trend med automatiserede boliger, såkaldte Smarthomes, der kan styres vha. af en app eller et apparat som Google Home eller Amazons Alexa er nu kommet til den danske vvs-branche.

Du kan derfor i dag finde produkter som intelligente radiatortermostater og klimaanlæg til din bolig, der regulerer i forhold til dit hjems temperatur og indeklima.

Hvor finder man intelligent styring af boligen?

En række danske webshops er begyndt at sælge produkter til smarthomes og hos bl.a. Elgiganten, Idenyt, Greenline, LavprisVVS og BilligVVS finder du en lang række smarthomeprodukter, der kan gøre livet nemmere og sikre dig et godt indeklima. Hvis du er bekymret for prisniveauet på disse produkter holder flere af virksomhederne black friday online med tilbud på bl.a. intelligente termostater, der kan autoregulere eller styres ved hjælp af en simpel app fra producenten, som du kan have på din mobiltelefon. Du kan derfor nemt finde denne termostattype på internettet og når du har fundet den, er det utroligt nemt at holde øje med dine radiatorer efterfølgende, selv når du har lukket din hoveddør og er taget på arbejde, da du jo altid har din mobiltelefon i lommen.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *