Tidsregistrering for VVS-virksomheder

I Danmark er der en stigende interesse for tidsregistrering, der bl.a. bliver brugt af VVS-virksomheder. Flere og flere danske virksomheder har fået øjnene op for denne innovative løsning, der har været efterspurgt i en lang årrække. Løsningen er blevet kendt som det moderne alternativ til de klassiske timesedler.

Derfor er tidsregistrering egnet til VVS-virksomheder

Tidsregistrering er et kendt begreb inden for mange brancher. Det gælder ikke mindst VVS-branchen, hvor det er meget normalt at bruge den omtalte løsning i det daglige. Der er mange fordele forbundet med tidsregistrering, hvilket du bør være bekendt med, hvis du driver en VVS-virksomhed. Det er attraktive fordele, der kan gøre hverdagen mere overkommelig. Følgende fordele kan fremhæves:

  1. Færre fejl – Beskæftiger man sig med VVS, er der ikke tid til at begå fejl. Derfor er det en stor fordel, at man kan reducere antallet af fejl. Du får nemlig det fulde overblik over virksomhedens drift, så det er muligt at presse fejlprocenten ned på et minimum. Løsningen vil i høj grad synliggøre fejl, afbrydelser og andre forhold. 
  1. Overblik over reelt tidsforbrug – Har man været ude og udføre en VVS-opgave, kan det være svært at holde overblikket over det reelle tidsforbrug. Takket være tidsregistrering kan du altid vide, præcis hvor meget tid du har brugt på en opgave.
  1. Bedre planlægning – Som VVS-virksomhed er det normalt, at man skal varetage rigtigt mange arbejdsopgaver hver eneste uge. I den anledning er planlægning alfa og omega, hvilket du højst sandsynligt vil kunne nikke genkende til. Det vil også lette arbejdet for medarbejderne, som kan registrere sit timeforbrug via mobil i stedet for forældede timesedler.
  1. Overskuelig sagshistorik – Med tidsregistrering er det også muligt at tilføje tekst og billeder til de enkelte projekter. Dermed er det nemmere at holde styr på de enkelte medarbejdere og opgaver, hvor der er mulighed for at angive opgavernes aktuelle status. Tilmed kan det hele synkroniseres med et økonomistyringssystem, der klarer det administrative arbejde for dig.

Hvis det lyder som attraktive fordele i dine ører, bør du overveje, om det er en løsning, du skal bruge i din VVS-virksomhed. Selvom tidsregistrering byder på mange fordele og egenskaber, er det ikke en løsning, der koster alverden. Kala er et eksempel på en virksomhed, der har specialiseret sig i tidsregistrering. Virksomheden har udviklet et nyttigt værktøj, der kan bruges af stort set alle virksomheder. Er du også blevet træt af at bruge timesedler, er det måske nu, du skal investere i en ny og smartere løsning. Tidsregistrering er tilsyneladende en løsning, der er kommet for at blive.

1 comment for “Tidsregistrering for VVS-virksomheder

  1. september 28, 2016 at 8:51 am

    Interessant artikel. Du bør også tage et kig på TimeSheet Reporter der gør det muligt at registrere tid via Outlook – http://www.timesheetreporter.com/dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *