Montering af håndvask armatur

Montering af blandingsbatteri til håndvask

Når du skal i gang med at montere din håndvask armatur er der nogle små og hurtige ting du skal være opmærksom på.

Gør du de hele rigtigt er det overstået på få minutter.

Hvis du tror du har lavet en fejl, som du ikke kan få hjælp til at rette her i denne guide, så kontakt rådgivere som findes i alle butikker, da de nemlig gerne hjælper gratis.

Hvis ikke dette er muligt, så vær ikke bange for at kontakte en professionel i værste tilfælde. Dette kan også blive en nødvendighed, da du, hvis du laver store fejl, kan komme til at betale mange regninger hvis det hele ikke bliver ordnet i tide.

Da vi bruger flexrør i denne guide skal du have et klemmeringskobling for at kunne montere flexsrøret. Ellers forudsætter denne guide at du har det fornødne materiale og udstyr for at kunne montere en armatur håndvask.

Når du starter skal du fjerne dit gamle blandingsbatteri. Du skal selvfølgelig lukke for kuglehanerne, før du begynder at løsne op om omløberne, da du ellers vil få vand udover det hele.

Du skal ligeledes bukke kobberrørene forsigtigt således at de stadig passer. Røret må under ingen omstændigheder blive fladt på noget tidspunkt.

Sidste tip inden vi går i gang med den endelige guide – husk altid at fjerne savspåner og hvad der ellers kommer. Hvis du har fjernet det hele, kan du være sikker på at der ikke kommer fejl pga. det.

Følg 4 trin for at få monteret din armatur håndvask

Trin 1: Start med at spænd dit blandingsbatteri fast med din bordplade. Til dette kan du bruge en skruetrækker eller evt. en skiftenøgle.

Trin 2: Gå i gang med at skrub omløbersæt ½”x 10 mm på dit kobberrør. Derefter skal du sætte dit kobberrør 10 mm nede i kuglehanen – husk at spænd omløberen godt fast, så den ikke er til at rokke.

Trin 3: Bruger du vægmonterede nilhaner skal du skære dit kobberrør over ved gevindet.

Trin 4: Tag nu dine o-ringe og smør dem med hanefedt. Monter derefter svingtuden godt og grundigt. Du burde nu være i stand til at kunne åbne for dit van på din kuglehane uden at der sker noget dårligt.

Du er nu klar til at gå i gang med at montere din nye armatur håndvask. Held og lykke med det!

Vil du læse mere om montering af håndvask armatur/blandingsbatteri så kan du læse herhåndvask armatur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *